20 жовтня 2017 року  відбувся ІІ Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу  «Battle Chefs 2.0».(МЕТРО)

Наші учні та педагогічні працівники прийняли участь в чемпіонаті та привезли перемогу!

Мартинюк Сергій, КБ-14

І місце  (золота медаль) в номінації: JP7  Страва сучасної української кухні

І місце  (золота медаль) в номінації: JP4  Паста

 Степанюк Юлія, КО-14

І місце  (золота медаль) в номінації:  Страва  з птиці

Упір Карина, КО-14

ІІ місце  (срібна медаль) в номінації: Сервіс клас

 Гонтар Олександра Валентинівна, майстер в/н

ІІІ місце  (бронзова медаль) в номінації: Вироби з тіста


 

 


Leave a Comment